Política de privacitat

Protecció de dades

En compliment de l’establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), mitjançant aquest avís, Webicultors informa a l’usuari (“Usuari”) de les dades personals que li sol·licita, amb la finalitat de que els Usuaris determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar a Webicultors les dades personals (d’ara endavant “Dades Personals”) que se’ls puguin requerir o que es puguin obtenir dels Usuaris en ocasió de la sol·licitud d’inscripció o d’informació en el website explotat per Webicultors allotjat en la URL www.webicultors.cat o dels serveis que es puguin contractar a través d’aquest portal.

Les Dades Personals recollits seran objecte de tractament automatitzat i incorporats als corresponents fitxers per Webicultors i inscrits en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, sent Webicultors titular i responsable d’aquest fitxer (d’ara endavant, el “Fitxer”). Les dades facilitades poden ser utilitzats per poder informar-los dels nostres productes, novetats i/o promocions. Amb aquest objecte, Webicultors proporcionarà als Usuaris els recursos tècnics adequats perquè, amb caràcter previ, puguin accedir a aquest avís sobre la Política de Protecció de Dades o a qualsevol altra informació rellevant i puguin prestar el seu consentiment a fi que Webicultors procedeixi al tractament de les seves Dades Personals.

L’usuari pot sol·licitar en qualsevol moment l’accés a les seves dades personals, així com a la seva rectificació, oposició i cancel·lació, per a això haurà de dirigir-se per a: unsubscribe@webicultors.cathttp://www.webicultors.cat/politica-de-privacitat/http://www.webicultors.cat/politica-de-privacitat/http://www.webicultors.cat/politica-de-privacitat/http://www.webicultors.cat/politica-de-privacitat/http://www.webicultors.cat/politica-de-privacitat/