La meva crònica del Barcelona #SearchCongress 2013

Ja ha passat un any i sant tornem-hi al Search Congress a Barcelona amb un balanç similar al de lany passat: qualitat impecable de les ponències, però de nou la liaren a l’hora de dinar;)

SearchCongress2013

De totes maneres, no podia fer cap altra cosa que inscriure’m a una nova edició d’aquest esdeveniment que m’acompanya des del bon inici de la meva vida professional :’-)

Enguany mogueren la seu la seu uns 600 metres des del World Trade Center fins a l’Hotel W, tot i que havent-hi l’aigua pel mig la distància real era més aviat d’un 3 quilòmetres i mig.

SearchCongress2013-maps

Així en general, les ponències van agafar un ritme trepidant fins al punt que més d’un i de dos vam ser incapaços de poder-los tuitejar com cal. Afortunadament, també hi era en Fernando Macià i la seva gent de HumanLevel per no perdre’n detall:

I a l’hora de dinar… la tornaren a liar. Potser fou culpa meva (y d’atres perduts com jo) però la cara de la recepcionista del restaurant de l’Hotel W era impagable. Enguany al menys el restaurant (Mamarosa Beach), tot i fóra de l’hotel, era molt més proper i a més a més era una delícia i Deu n’hi do dels companys de taula:

Salutacions cordials a tots. Ens hi veurem el proper SearchCongress?

Potser abans i tot :).

The dark side of SEO Ismael El-Qudsi Internet Republica
SEM – Google AdWords Ester Marinas
Organization and balance of SEO and PPC in a site Alfonso Moure – SEO Manager Relevant Traffic
Web Performance Optimitation (WPO) Javier Casares – CEO KissLab
Web Mining y SEO Lakil Essady – Co-Founder Regalador.com Regalador.com
How to Enhance your Search through Social Media & Email Marketing (in English) Aaron Kahlow – Founder Online Marketing Summit and Sundeep Kapur – Fundator EmailYogi

Comments are closed.