Nou disseny de Twitter: Foto de capçalera

Twitter torna a modificar el seu disseny, però aquest cop copiant la foto de capçalera de Facebook. Aquest canvi, però, té els seus avantatges per que ens dóna la oportunitat de personalitzar el nostre perfil d’una manera molt més eficaç que no pas com ara.

Si ara hi anem a la configuració del nostre compte de Twitter (Configuración/Diseño) hi veurem un nou element:

twitter-configuracio-1

Aquest element porta a un canvi radical en el disseny de Twitter fins i tot massa semblant a la imatge de capçalera de Facebook:

Facebook-header-picture-pedi-relax

A banda de la novetat, que pot agradar o no, no deixa de ser una bona notícia per que guanyem un espai addicional on afegir més informació sobre la nostra identitat a Twitter.

Si ens fixem en un dels grans @Hubspot veurem un interessant exemple de barreja entre el que abans podíem fer (pintar informació a la imatge de fons) i la nova possibilitat:

twitter-configuracio-2

El problema amb la imatge de fons és que depeníem massa de que la pantalla de qui ens llegís a Twitter no tapés la informació. Però amb la imatge de capçalera Twitter s’ha cuidat molt de fer-la compatible amb totes les situacions possibles:

Twitter: because you have more to show

Twitter: because you have more to show

Així doncs, ja us podeu animar a afegir la vostra foto de capçalera a Twitter. Podeu guiar-vos per l’article publicat justament a Hubspot (Fotos de capçalera a Twitter: Com afegir-la al teu avui mateix). I si no saps ben bé quin contingut posar-hi vés a http://www.twitbacks.com/twitter-header-image.php a fer-ho gratis.

Comments are closed.