Com crear un Esdeveniment de Facebook

Diuen que els Esdeveniments de Facebook és LA manera d’emportar-nos al món real la nostra xarxa de contactes. D’altres, senzillament, ho considerem com una eina d’allò més útil per aplegar gent al voltant nostre.

Realment, els Esdeveniments de Facebook és una de les seves aplicacions menys necessitades d’explicacío per entendre-les. Només tenint qualsevol reunió a organitzar on aplegar gent s’entén a la primera el concepte.

Però com es Crea un Esdeveniment a Facebook?

 1. Vés al teu compte de Facebook y clica a Esdeveniments
  crea evento 1
 2. Clica en Crear un Esdeveniment
  crea evento 2
 3. Omple la informació de l’Esdeveniment
 4. Afegeix una foto que t’ajudi a explicar l’Esdeveniment
 5. Clica a Crea un Esdeveniment
  crea evento 3

I fins aquí. Només faltaria començar a invitar gent, però abans d’això (al proper post) veiem un parell de detalls:

 1. Podem fer servir el camp On: d’una manera molt creativa:
  1. Si se deja vacío estaremos organizando un evento 100% virtual. Por ejemplo, una revista que quiera avisar del lanzamiento del siguiente número. Aunque en vez de dejarlo vacío también puede poner:
   Si el deixem buit ens trobarem organitzant un esdeveniment 100% virtual. Per exemple, una revista que vulgui avisar del llançament del proper numero. Malgrat que en comptes de deixar-lo buit podem posar:
   On: Tots els quioscs
  2. També podem aplegar la gent a veure un programa de televisió (potser un partit de futbol o un documental) i comentar-lo en directe per Twitter o pel mateix Mur de l’Esdeveniemtn. Només caldria posar:
   1. La hora d’emissió del programa a Quan:
   2. El canal de TV a On:
 2. Si cliquem a Afegeix l’adreça tindrem l’opció d’afegir-ne el lloc exacte. Ara bé, sovint l’adreça real no hi és a la base de dades de Facebook. Per exemple, no hi ha manera de posar-hi correctament la Ciutat/Poble de res que s’organitzi a Cerdanyola del Vallès (ben a la vora de Barcelona):
  crea evento 4No ens queda cap més remei que posar directament l’adreça real al camp On:

I tal com he dit abans, aviat veurem Com promocionar un Esdeveniment de Facebook? (afegir-ne invitats) i també:

 • Com millorar un Esdeveniment de Facebook (afegint-hi contingut i dinamitzant-lo)
 • Com promocionar un Esdeveniment de Facebook? dins i fora de Facebook

Alguna pregunta més?

Per més informació, Mashable: HOW TO: Organize an Event on Facebook

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>