Les 5 pitjors idees en Web Màrqueting

Tot i que sembla que portem ja tota la vida amb pàgines web al món, encara ens trobem casos d’empreses amb webs tant mal fetes que encara ens venen esgarrifances de que ni tan sols pensin en que els pot servir per fer una venda!

Fa poc que he trobat un petit resum d’aquests errors a I do Web Marketing:

  • Pop-ups: però com els pot fer servir encara algú amb el que molesten!?!?
  • Texts sense solta ni volta: les pàgines web no es valoren a pes. Si el vostre contingut no té res a veure amb el que realment oferiu us serà molt difícil que Google us faci cas i molt possiblement les visites que aconseguiu no serviran per a res per que l’usuari no hi trobarà el que estava buscant.
  • Música i video que no para mai: això no només alenteix la càrrega de la web, sinó que molesten molt.
  • Impossibilitat d’esborrar-se: això de tenir una llista de correu un poder captar els visitants del vostre website està molt bé però… si per qualsevol motiu se’n volen de-subscriure poseu-li fàcil, ni que sigui per ètica.
  • Webs complicades: T’has preguntat mai per què vols una web per la teva empresa? Quan ho sàpigues sabràs on cal que comencis a podar la web per que a l’usuari li sigui més fàcil fer-te’n complir els teus objectius empresarials ;)
Top 5 Irritants in Web Marketing

Top 5 Irritants in Web Marketing

Per més detalls: I do Web Marketing:Top 5 Irritants in Web Marketing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>