Com fer el pena a Facebook

Una de les coses més importants a saber, potser abans de què i com fer les coses, és com NO s’han de fer.

Recentment vaig trobar una tipologia molt divertida dels usuaris de Facebook on, potser, el més interessant per nosaltres seria:

El venedor desesperat: (AKA The Desesperate Marketer) que és potser la base del que sempre dic als meus clients de com s’han de moure per les xarxes socials (no només a Facebook). Si no hi fas res més que intentar vendre, ja n’has begut oli ;)

També m’ha agradat molt fins i tot veure’m reflectit com El Jugador (AKA The Gamer) com quan als meus primers dies de Facebook no parava d’enviar i rebre invitacions pels diferents jocs de moda a Facebook. O:)

How to suck at Facebook

How to suck at Facebook

Per més detalls, The Oatmeal: How to suck at Facebook .

Comments are closed.