4 bones idees pel blog de la teva empresa

Hubspot és un dels meus principals referents del sector i en aquest cas he trobat un article que trobo d’allò més interessant pels qui estigueu pensant en crear un blog corporatiu afegit a la web que ja teniu per la empresa

  • Pensa en vertical: Has de trobar la manera de crear contingut útil pels teus clients potencials i que et serveixi per aconseguir, justament, oportunitats de venda.
  • Fés servir paraules clau, no només la teva marca: no parlis només de la teva empresa, pensa en els teus clients, pensa en què els interessa en conjunt i escriu sobre aquests temes.
  • Pregunta els lectors què volen: fes-hi una enquesta i així evitaràs caure e un dels nostres pecats més habituals… escriure del que t’interessa a tu, no pas als teus clients!
  • Connecta el blog amb la web: no importa que el domini del blog sigui diferent que el de la web (que és el mateix, millor) però al menys que el pugui anar fàcilment del blog a la web i, a mes a mes, configurem Google Analytics per que els consideri tots dos com a part d’una unitat.
4 Business Blogging Best Practices

4 Business Blogging Best Practices

Per més detalls: HubSpot’s Inbound Internet Marketing Blog: 4 Business Blogging Best Practices.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>