El nostre valor a les Xarxes Socials

Darrerament he estat trobant informació molt concreta sobre els diners que en podem treure de xarxes com Facebook o Twitter.

Social Media Funnel Twitter Facebook

Més concretament, les darreres dades que he trobat indiquen casos com:

Cada nou Fan per la teva pàgina de Facebook (o com li diuen ara Aquell a qui li agrada la teva pàgina) representaria un ingrés d’uns 3.60$. Al menys això diuen al podcast titulat Twitter Monetizing and Archiving de la gent de WebmasterRadio.fm (minut 20:50)

Per altra banda, quan algú llegeix a Facebook un comentari positiu sobre el teu producte la seva intenció de compra creix un 8%. Ho diu el mateix Jackob Nielsen en persona, i des de Trecebits se’n feren ressó (Un comentario en Facebook aumenta la intención de compra de una marca un 8%).

I sembla que les estrenes de cinema comencen a veure’s molt afectades pel que twitteja la gent un cop surt del cinema. Pot ser a fi de bé, com el cas d’UP de Pixar-Disney, o en contra seva com va passar amb Brüno, de Sacha Baron Cohen (The First Post: Brüno and the Twitter effect)

En conclusió, tot i sabent que en molts casos parlem de mitjanes i aproximacions, cada cop queda més clar com paga la pena invertir en xarxes socials.

television-logo-canal-33-TV3

Finalment us invito a veure el magnífic Valor Afegit d’aquesta set

mana: L’impacte de les xarxes socials en l’economia.

Comments are closed.