Eines per manegar les Xarxes Socials

Twitter, Facebook, Linkedin… No acabem d’aprendre com va una que n’apareix una altra i, ben mirat, ben bé cal dominar-les totes. Com? Doncs amb un seguit d’eines que ens ho facilitin.

Social Media Tools

Justament aquesta setmana la gent de Consumer Eroski (Programas para manejar varias redes sociales a la vez) n’ha fet un estudi sobre tres d’aquestes:

Ras i curt, recomanen Hootsuite en gran part per ser la que permet gestionar més xarxes:

Jo, personalment, també en soc fan total de Hootsuite per això i per que no cal instal·lar-la pas a l’ordinador.

De totes maneres, la combino amb d’altres com…

Cotweet logo

Podríem dir que per una banda faig servir Hootsuite per crear el meu contingut (escriure els missatges) i per l’altra Cotweet per llegir tot el que m’arriba des de Twitter (m’agrada molt més com en manega les llistes). I per cert, totes dues ens permeten compartir una conta de Twitter amb d’altres (eg. companys d’una empresa encarregant-se de llur Twitter corporatiu)

ShoTools logo

Però no ens oblidem d’un tema cabdal com és la creació de la nostra xarxa. Per això tinc el privilegi de ser un dels BETA testers de ShoTools, eina que cada dia em recomana un bon grapat d’usuaris a seguir. I com més gent seguim, més gent ens seguirà i més ressò tindran els nostres missatges (sí, els comercials també). 8-)

Ping fm logo

I de moment fins aquí, ja en parlarem més endavant d’eines pioneres en aquest tema com Ping.fm, només apta pels més agosarats.

;)

Comments are closed.