Ja tenim web… el post-match

Ja fa unes setmanes que vaig participar en aquest esdeveniment de la mà de la Xarxa Onion amb un èxit aclaparador, mal m’està dir-ho O:). Ja en vaig fer crònica al blog de Xarxa Onion i aquí us faig un resum.

Un dels compromisos que vaig adquirir aquell dia va ser respondre per escrit les preguntes que se’ns van quedar sense respondre:

  • Formació: si voleu aprendre de manera més reglada els temes tractats al col·loqui aquí en teniu un llistat
  • Alertes: sigui per començar-vos a promocionar a les xarxes socials o pel simple posicionament als cercadors, és molt important escoltar la xarxa.
    • Per això l’eina més senzilla és Google Alerts. Només cal que hi poseu la vostra marca o el servei / producte que oferiu i anireu rebent informació de tot el que vegin els bots de Google i que cuadri amb la vostra frase.
    • Casualment, vam tenir ni més ni menys que a l’Àlex Puig que just ara està presentant una eina molt interessant just per això: Shotools.
  • Afiliats: Si teniu una web i la voleu monetitzar (treure’n diners directament) una de les millors opcions són les xarxes d’afiliats. T’hi apuntes, afegeixes un banner a la teva web i, cada cop que algú el cliqui per després fer-hi una compra, tu t’en portes una comissió.
  • SEO + WordPress: crec recordar que la pregunta era més genèrica preguntant per la idoneitat de CMS com Drupal, Joomla o WordPress per fer una web que sigui ben posicionable. Doncs sí, actualment aquestes plataformes no donen cap problema en aquests aspecte. I si encara ho voleu afinar més podeu, pel cas de WordPress, instal·lar-hi el All in One SEO Pack

I encara estem pujant-hi les fotografies d’aquell dia :)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>