King Kebab, magnífic restaurant però pobre ORM

El King Kebab és, sense dubte, el millor lloc on anar a menjar kebabs. Llàstima que l’encert que tenen a la cuina no els acompanyi a internet, tot i els seus esforços.

King Kebab Logo

Fa més de 6 anys que els germans Jilani arribaren a la nostra vila de Cerdanyola del Vallès, on compraren un bar (del qual van conservar força temps una llarguíssima barra) per convertir-lo en un dels primers, i millors, llocs on poder gaudir d’aquesta delicatessen típica del mediterrani oriental i més enllà.

Jo, que vaig descubrir el meu primer kebab fa anys i panys a les rambles de Barcelona (fins i tot crec recordar que també en feien al Cafè Zurich abans de llur remodelació) vaig rebre el King Kebab com si fos ben bé la resposta a les meves plegàries: no haver-me’n de desplaçar a Barcelona sempre que volgués un Kebab (o pita o shawarma segons l’establiment).

Kimg Kebab Servei Domicili

Vet aquí que un dia me’n vingueren ganes de kebab, però no trobava per enlloc el seu tríptic per poder fer la comanda per telèfon. Així doncs que vaig posar king kebab cerdanyola a Google amb el malaurat resultat de que em sortí de tot menys la seva pàgina web (http://www.king-kebab.es):

  • Directoris on s’hi van afegir els Jilani en el seu dia (alguns amb les dades obsoletes)
  • D’altres pàgines que per casualitat tenien les paraules king i kebab (com directoris de restaurants on, a la mateixa pàgina, hi apareixia el Burger King i qualsevol altre lloc on prendre kebabs)

Tot això és prou habitual en empreses que, tot hi haver-se gastat una pasta en un lloc web prou ben dissenyadet (potser amb massa flash), no han pensat en cuidar el seu posicionament.

King Kebab Google

Ara bé, el que no només entraria ja en assumptes de Identitat Digital, sino a més a més en la calúmnia pura i dura són les injustes crítiques que des d’un fòrum dedicat a queixes de tot tipus sortien a la primera pàgina de Google!

No les repetiré pas, però n’hi havia des de simples mentides malintencionades sobre la higiene del local i el personal fins a les pitjors acusacions possibles que només poden sortir d’una ment ben xenòfoba.

I és en part per això que vaig decidir ajudar-los ni que fós una mica per tal que poguessin millorar la seva Reputació Online amb aquest post i el ressó a Facebook i Twitter que pugui assolir. I així poguem silenciar aquelles calúmnies contra els millors kebabs de tot Cerdanyola i, potser, de bona part de Barcelona.

Inshallah. (Déu ho vulgui)

King Kebab 1

Actualització: doncs sembla que sí que ho ha volgut, per que aquell malaguanyat resultat a Google és cada cop més avall i, encara millor, he descobert un grup de Facebook dedicat al King Kebab per part d’un client tant satisfet com jo pel seus kebabs i el seu servei al client. Vés qué no pagarien molt altres empresaris per una promoció tant sincera i espontània. :) .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>