Habitat, twitter, Iran: no era això companys, no era això

Com molt bé heu comprovat darrerament, acostumo a seguir fidelment la secció de Internet amb Josep M. Ganyet dins el programa El Món a RAC1 on darrerament parlen molt sovint de Twitter.

I justament el dia que ho van titular Que no et donin arroba per caragol van comentar, cap al minut 20, un cas prou lleig de mal màrqueting fent servir twitter.

Sembla doncs que a la gent de Habitat (en) no se’ls va acudir res millor que aprofitar tot l’enrenou twittero al voltant de les eleccions a l’Iran (Política i Twitter: #iranelection) per fer twits promocionals fent servir hashtags com #Mousavi (per Mir-Hosein Musaví (es), candidat reformista de les ja infames eleccions) a veure si havia algun despistat que piqués:

#MOUSAVI Join the database for free to win a £1,000 gift card.

Val a dir, però, que els de Habitat s’en van afanyar a carregar-li les culpes a la agència que els hi portava el tema. sospitós, si mes no, i com a mínim lleig, molt lleig.

Si voleu més informació teniu:
Habitat Uses Iran Twitter Spam to Pimp Furniture (en)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>