Dia de l’Emprenedor entrevista a Webicultors

Dia de l'Emprenedor 2009

El Dia de l’Emprenedor és el punt de trobada de les visions i les persones emprenedores.
És un espai i un moment en el que la gent emprenedora es troba per compartir coneixements, intercanviar experiències, establir relacions de negoci, descobrir noves oportunitats de negoci, ser reconeguda i premiada.

Gairebé 200 activitats gratuïtes de coneixement i més de 5.500 participants es van donar cita a l’edició anterior.

Aquesta és la presentació que BarcelonaNETactiva fa a la pròpia web del Dia de l’Emprenedor.

Un dia, de fet van ser dos, plé de conferències, assessories i oportunitats de networking (potser lo més interessant de tot plegat) on va resultar que algú es va anar dedicant a entrevistar més o menys informalment a diversa gent que hi pululava (tant ponents, assessors com simples asistents) i així fóu que es donàren les següents casualitats:

  1. Vaig ser un dels entrevistats.
  2. Van decidir que la meva fós una de les 15 entrevistes publicades O:)


Per cert, ja posats consulta els nostres serveisdemana’ns un pressupost sense compromís. ;) link building seo . seo company services . Arci arch . 192.168.o.1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>