feb 06

Beneficis d’escriure un blog pel teu negoci

  1. Per atraure més visites a la teva web
  2. Per convertir-les en contactes
  3. Per guanyar autoritat en el teu sector de negocis
  4. Per mantindre aquests resultats a llarg termini

I per més informació, els mestres del tema: Hubspot

The Benefits of Blogging: Why Businesses Do It, and You Should Too

The Benefits of Blogging: Why Businesses Do It, and You Should Too, by Corey Eridon

http://blog.hubspot.com/marketing/the-benefits-of-business-blogging-ht

 

mai 10

Qué podem saber dels usuaris de Google Search. Pros i contres

La evolució d’internet durant aquests darrers anys ha estat tan ràpida que molt ens sentim sorpresos i escandalitzats de quant se’n pot saber de nosaltres només amb el registre de les webs que visitem i de les cerques que hi fem. I és cert que això ens pot facilitar molt la vida i la feina, però no deixa de ser tot un atac contra la nostra privacitat.

Continue reading

Posted in General
mar 02

La meva crònica del Barcelona #SearchCongress 2013

Ja ha passat un any i sant tornem-hi al Search Congress a Barcelona amb un balanç similar al de lany passat: qualitat impecable de les ponències, però de nou la liaren a l’hora de dinar;)

SearchCongress2013

De totes maneres, no podia fer cap altra cosa que inscriure’m a una nova edició d’aquest esdeveniment que m’acompanya des del bon inici de la meva vida professional :’-)

Enguany mogueren la seu la seu uns 600 metres des del World Trade Center fins a l’Hotel W, tot i que havent-hi l’aigua pel mig la distància real era més aviat d’un 3 quilòmetres i mig.

SearchCongress2013-maps

Així en general, les ponències van agafar un ritme trepidant fins al punt que més d’un i de dos vam ser incapaços de poder-los tuitejar com cal. Afortunadament, també hi era en Fernando Macià i la seva gent de HumanLevel per no perdre’n detall:

Continue reading

nov 20

Trucs Google Analytics – Conversion Thursday BCN 15-11-12

El passat 15 de Novembre vaig assistir al Conversion Thursday de Barcelona dedicat a Trucs Google Analytics impartit per @ferriolegea, @edubarredo i @oriolfb dins l’incomparable marc de la fàbrica Moritz a Barcelona. Avui comparteixo amb vosaltres els meus anotacions de l’esdeveniment al costat del vídeo que els amics de @conversiont y @agitacionnet publiquen a Vimeo.

Continue reading